Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kafeneio Aek.FC pireus
4-3-3ar Tactiek ar
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 42.7
goed Schieten redelijk
formidabel Passen matig
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. Verbrughe geeft de bal voor. Negreanu kopt de bal weg. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Çarçani geeft een lange en hoge pass. Garces kopt de bal weg. Gilewicz probeert de bal met de borst te controleren. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Mayorga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garces maakt een snoekduik en kopt de bal. Biris heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Negreanu met een sublieme pass. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy met een sublieme pass. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Monroy passt de bal met de wreef. Garces is nu in balbezit. Garces geeft de bal voor. Ubalducci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 1:0

16e minuut.
Brasil rent richting de bal. Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monroy. Monroy krijgt een gele kaart. Lakota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lakota wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Monroy onderschept slim de pass. Monroy passt de bal zonder na te denken. Garces probeert naar een medespeler te passen. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci draait met de bal, schiet en ... Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 2:0

23e minuut.
Monroy probeert naar een medespeler te passen. Draszba rent richting de bal. Draszba probeert naar een medespeler te passen. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jicol rent richting de bal. Jicol geeft de bal voor. Brasil kan de bal niet met de borst controleren. Garces geeft een lange en hoge pass. Ubalducci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy speelt de bal door. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Martel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 3:0

34e minuut.
Monroy passt de bal in één keer door. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces haalt uit met een fantastische trap. Martel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 4:0

37e minuut.
Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski met een sublieme pass. Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy geeft een lange en hoge pass. Csiszér springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kafeneio 45%, Aek.FC pireus 55%.
Kafeneio - Aek.FC pireus 4:1

48e minuut.
Daar is Jicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakota speelt de bal door. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman geeft een hoge lob. Kurzawski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 4:2

50e minuut.
Inworp. García Mayorga met een snelle inworp. Monroy probeert naar een medespeler te passen. Garces is nu in balbezit. Garces haalt uit met een fantastische trap. Martel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kolman met een sublieme pass. García Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mayorga speelt de bal door. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Martel bokst de bal weg.

57e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. García Mayorga onderschept slim de pass. García Mayorga geeft een hoge lob. Garces is nu in balbezit. Garces draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
García Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mayorga geeft een lange en hoge pass. Ubalducci kopt de bal weg. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Mayorga neemt de hoekschop. Ubalducci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ilouk geeft de bal voor. Negreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monroy kopt de bal weg. Garces rent richting de bal. Garces schiet op doel. Martel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Monroy probeert naar een medespeler te passen. Negreanu met een sublieme pass. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Martel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 5:2

75e minuut.
Ubalducci passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal met de wreef. Garces rent richting de bal. Garces haalt uit met een fantastische trap. Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lakota rent richting de bal. Lakota passt de bal zonder na te denken. Kolman is nu in balbezit. Kolman geeft een hoge lob. Kurzawski krijgt zijn hoofd ertegen. Matea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ilouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouk geeft de bal voor. Negreanu met een sublieme pass. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci draait met de bal, schiet en ... Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Negreanu met een snelle inworp. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy geeft een lange en hoge pass. Gilewicz kopt de bal weg. Martel bokst de bal weg.

84e minuut.
Negreanu met de inworp. Monroy met een sublieme pass. Garces is nu in balbezit. Garces haalt uit met een fantastische trap. Martel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kafeneio - Aek.FC pireus 6:2

89e minuut.
Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy passt de bal in één keer door. Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota passt de bal in één keer door. Kolman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kafeneio 32%, Aek.FC pireus 68%.
Kafeneio - Aek.FC pireus 6:2