Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ορφεασ κεραμειον www.pandramaikos.gr
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Anastasopoulos is nu in balbezit. Anastasopoulos geeft een lange en hoge pass. Pechim kopt de bal weg. Defraeye rent richting de bal. Defraeye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Młynek verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés met een sublieme pass. Defraeye heeft problemen om de bal te vangen. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mantzaridis kopt de bal weg. Mourtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek probeert naar een medespeler te passen. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mestre Mendo onderschept slim de pass. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim geeft een lange en hoge pass. Daar is Suárez Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bruzzese is nu in balbezit. Bruzzese geeft de bal voor. Christofileas kan de bal niet met de borst controleren. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Tsaganeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsaganeas geeft een lange en hoge pass. Daar is Premoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:0

21e minuut.
Pechim probeert naar een medespeler te passen. Makanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Makanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikis rent richting de bal. Premoli is nu in balbezit. Katsikis onderschept slim de pass. Katsikis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Christofileas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mestre Mendo met een snelle inworp. Pechim is nu in balbezit. Pechim geeft een lange en hoge pass. Paal! Kolpodinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:1

27e minuut.
Premoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Mestre Mendo de bal. Defraeye geeft een hoge lob. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel. Kolpodinos bokst de bal weg.

34e minuut.
Steriotis is nu in balbezit. Steriotis geeft een hoge lob. Defraeye heeft problemen om de bal te vangen. Defraeye krijgt zijn hoofd ertegen. Steriotis kan de bal niet met de borst controleren. Kolpodinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chocano kopt de bal weg. Klungelig pakt Młynek de bal. Młynek passt de bal met de wreef. Defraeye rent richting de bal. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Kolpodinos trapt de bal weg. Młynek kopt de bal weg. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bruzzese rent richting de bal. Bruzzese passt de bal zonder na te denken. Daar is Mourtas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mantzaridis geeft de bal voor. Inworp. Mestre Mendo met de inworp. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim geeft een hoge lob. Kolpodinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 74%, www.pandramaikos.gr 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:1

49e minuut.
Mestre Mendo onderschept slim de pass. Mestre Mendo geeft een lange en hoge pass. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mestre Mendo onderschept slim de pass. Pechim is nu in balbezit. Pechim geeft een hoge lob. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Daar is Pechim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechim geeft de bal voor. Anastasopoulos rent richting de bal. Suárez Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Valdés passt de bal zonder na te denken. Paal! Defraeye rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:2

62e minuut.
Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim is nu in balbezit. Met opzet legt Mantzaridis zijn tegenspeler op de grond. Mantzaridis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Defraeye is nu in balbezit. Christofileas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Defraeye raakt geblesseerd tijdens het duel. Młynek neemt de penalty, wat een uithaal! Kolpodinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:3

66e minuut.
Kolpodinos probeert naar een medespeler te passen. Pechim rent richting de bal. Pechim passt de bal in één keer door. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Młynek met een sublieme pass. Bruzzese rent richting de bal. Bruzzese geeft de bal voor. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:4

70e minuut.
Mantzaridis is nu in balbezit. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye passt de bal in één keer door. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim passt de bal met de wreef. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Suárez Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Valdés geeft de bal voor. Bruzzese geeft een lange en hoge pass. Daar is Defraeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defraeye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:5

87e minuut.
Pechim geeft een lange en hoge pass. Steriotis heeft problemen om de bal te vangen. Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Anastasopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bruzzese met de inworp. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 81%, www.pandramaikos.gr 19%.
ορφεασ κεραμειον - www.pandramaikos.gr 1:5