Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ορφεασ κεραμειον DepoLa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Mantzaridis rent richting de bal. Miaoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Miaoulis passt de bal zonder na te denken. Grammozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Papastathis onderschept slim de pass. Papastathis probeert naar een medespeler te passen. Grammozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaioakeim is nu in balbezit. Papaioakeim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Papaioakeim bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammozis rent richting de bal. Papaioakeim bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaioakeim draait met de bal, schiet en ... Sismanidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - DepoLa 0:1

31e minuut.
Seriotis kopt de bal weg. Daar is Prekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prekas speelt de bal door. Katsikis rent richting de bal. Katsikis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kontovas rent richting de bal. Prekas verovert de bal door een tackle van achteren. Prekas geeft een lange en hoge pass. Katsikis rent richting de bal. Katsikis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 51%, DepoLa 49%.
ορφεασ κεραμειον - DepoLa 0:1

72e minuut.
Kalatzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Makanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makanos passt de bal zonder na te denken. Katsikis rent richting de bal. Katsikis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Kontovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makanos met een sublieme pass. Katsikis rent richting de bal. Katsikis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ορφεασ κεραμειον - DepoLa 1:1

84e minuut.
Papaioakeim speelt de bal door. Grammozis is nu in balbezit. Makanos begaat een overtreding. Makanos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kontovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kassidis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 49%, DepoLa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ορφεασ κεραμειον - DepoLa 1:1