Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DepoLa Aek.FC pireus
Normal Tactiek ar
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Verbrughe probeert naar een medespeler te passen. Litinskiy rent richting de bal. Litinskiy met een sublieme pass. Csiszér rent richting de bal. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seriotis probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Lakota passt de bal met de wreef. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski probeert naar een medespeler te passen. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér schiet op doel. Savvouras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Depountis trapt de bal weg van het doel. Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota passt de bal met de wreef. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski schiet op doel. Savvouras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Savvouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:1

10e minuut.
Lorson met een snelle inworp. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman geeft een hoge lob. Litinskiy geeft een lange en hoge pass. Csiszér springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lakota kopt de bal weg. Klungelig pakt Souris de bal. Kurzawski met een sublieme pass. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy passt de bal met de wreef. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér schiet op doel. Savvouras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:2

24e minuut.
Papaioakeim passt de bal met de wreef. Depountis bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis geeft de bal voor. Csiszér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csiszér schiet op doel. Savvouras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kolman kopt de bal weg. Seriotis heeft problemen om de bal te vangen. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Savvouras probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lakota passt de bal in één keer door. Daar is Csiszér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawski rent richting de bal. Csiszér heeft problemen om de bal te vangen. Csiszér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:3

41e minuut.
Csiszér passt de bal zonder na te denken. Lakota is nu in balbezit. Lakota met een sublieme pass. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap. Savvouras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DepoLa 68%, Aek.FC pireus 32%.
DepoLa - Aek.FC pireus 0:3

46e minuut.
Lakota met een sublieme pass. Litinskiy rent richting de bal. Litinskiy geeft een lange en hoge pass. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:4

60e minuut.
Grammozis kopt de bal weg. Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csiszér de bal. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:5

64e minuut.
Csiszér kan de bal niet met de borst controleren. Kolman is nu in balbezit. Kolman passt de bal zonder na te denken. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Csiszér probeert de bal aan de voet te houden. Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota passt de bal in één keer door. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel. Paal! Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel. Savvouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:6

73e minuut.
Brasil speelt de bal door. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman speelt de bal door. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy geeft de bal voor. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:7

82e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman passt de bal in één keer door. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Csiszér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszér schiet op doel. Savvouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:8

88e minuut.
Litinskiy met een snelle inworp. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski probeert naar een medespeler te passen. Csiszér rent richting de bal. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Savvouras bokst de bal weg. Lakota rent richting de bal. Lakota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalatzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Souris rent richting de bal. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csiszér rent richting de bal. Csiszér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - Aek.FC pireus 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DepoLa 74%, Aek.FC pireus 26%.
DepoLa - Aek.FC pireus 0:9