Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO Kafeneio
V Tactiek 4-3-3ar
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 50.7
matig Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


22e minuut.
Tonar passt de bal met de wreef. García Mayorga rent richting de bal. García Mayorga geeft een hoge lob. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
García Mayorga rent richting de bal. García Mayorga passt de bal in één keer door. Monroy rent richting de bal. Monroy passt de bal in één keer door. Ubalducci rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 79%, Kafeneio 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AIO - Kafeneio 0:0

48e minuut.
Negreanu met de inworp. Monroy rent richting de bal. Monroy geeft de bal voor. Ubalducci springt en kopt de bal. Derkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:1

51e minuut.
Draszba rent richting de bal. Draszba passt de bal zonder na te denken. García Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. García Mayorga geeft de bal voor. Ubalducci kopt de bal weg. Derkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Draszba geeft een lange en hoge pass. Garces kopt de bal weg. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
García Mayorga is nu in balbezit. Toczek speelt de bal door. García Mayorga geeft een lange en hoge pass. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Derkowski trapt de bal weg. García Mayorga kan de bal niet met de borst controleren. Skrypnyk is nu in balbezit. Skrypnyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Skrypnyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baldvinsson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces schiet op doel. Derkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Boguś de bal. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Derkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:2

71e minuut.
Monroy met een sublieme pass. Negreanu geeft een lange en hoge pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci verovert de bal door een tackle van achteren. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Boguś is nu in balbezit. Ubalducci verovert de bal door een tackle van achteren. Ubalducci passt de bal met de wreef. Garces rent richting de bal. Garces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:3

76e minuut.
García Mayorga geeft een hoge lob. Ciacia kopt de bal weg. Draszba probeert de bal met de borst te controleren. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
García Mayorga geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciacia de bal. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:4

82e minuut.
Berki is nu in balbezit. Negreanu speelt de bal door. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Derkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:5

87e minuut.
Jicol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu geeft de bal voor. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Kafeneio 0:6

90e minuut.
García Mayorga met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft een hoge lob. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci schiet op doel. Derkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 71%, Kafeneio 29%.
AIO - Kafeneio 0:6
AIO