Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aek2012 ορφεασ κεραμειον
4 3 3 IOYL Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 17
solid Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kotidis passt de bal met de wreef. Pichot is nu in balbezit. Pichot geeft de bal voor. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Xenos is nu in balbezit. Xenos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Steriotis de bal. Xenos verovert de bal door een tackle van achteren. Xenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 1:0

8e minuut.
Anastasopoulos rent richting de bal. Anastasopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Docu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horvăţ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prasinos is nu in balbezit. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ met een sublieme pass. Aquilia rent richting de bal. Aquilia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 2:0

10e minuut.
Tsaganeas passt de bal met de wreef. Mantzaridis is nu in balbezit. Kotidis onderschept slim de pass. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 3:0

14e minuut.
Tunnel is nu in balbezit. Tunnel geeft een lange en hoge pass. Mantzaridis rent richting de bal. Kotidis onderschept slim de pass. Kotidis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Koiliaras trapt de bal weg. Horvăţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Aquilia de bal. Xenos is nu in balbezit. Xenos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koiliaras trapt de bal weg van het doel. Horvăţ kopt de bal weg. Aquilia heeft problemen om de bal te vangen. Aquilia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koiliaras met een harde bal richting middenveld. Pichot kopt de bal weg. Daar is Mourtas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xenos is nu in balbezit. Xenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 4:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met de inworp. Horvăţ geeft een hoge lob. Aquilia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Pichot de bal. Pichot met een sublieme pass. Anastasopoulos is nu in balbezit. Xenos onderschept slim de pass. Xenos schiet op doel. Koiliaras bokst de bal weg. Xenos geeft de bal voor. Aquilia rent richting de bal. Aquilia draait met de bal, schiet en ... Koiliaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 6:0

32e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ speelt de bal door. Klungelig pakt Aquilia de bal. Xenos is nu in balbezit. Xenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos verovert de bal door een tackle van achteren. Xenos passt de bal met de wreef. Aquilia rent richting de bal. Aquilia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Docu passt de bal met de wreef. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aquilia de bal. Aquilia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 7:0

39e minuut.
Mantzaridis speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ passt de bal in één keer door. Docu speelt de bal door. Aquilia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 8:0

41e minuut.
Xenos rent richting de bal. Xenos passt de bal met de wreef. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Xenos springt en kopt de bal. Kotidis rent richting de bal. Kotidis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Siwek passt de bal zonder na te denken. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ speelt de bal door. Daar is Xenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xenos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 18%, ορφεασ κεραμειον 82%.
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 8:0

46e minuut.
Babiak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Anastasopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia schiet op doel. Koiliaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 9:0

48e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met een snelle inworp. Horvăţ geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot met een sublieme pass. Mantzaridis is nu in balbezit. Babiak verovert de bal door een tackle van achteren. Babiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Horvăţ passt de bal in één keer door. Daar is Babiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantzaridis is nu in balbezit. Babiak onderschept slim de pass. Babiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Koiliaras met een harde bal richting middenveld. Horvăţ kopt de bal weg. Aquilia rent richting de bal. Xenos rent richting de bal. Xenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Pichot de bal. Babiak rent richting de bal. Pichot met een sublieme pass. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Docu probeert naar een medespeler te passen. Babiak is nu in balbezit. Mantzaridis onderschept slim de pass. Pichot verovert de bal door een tackle van achteren. Pichot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Koiliaras met een harde bal richting middenveld. Docu kopt de bal weg. Xenos is nu in balbezit. Xenos schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Pichot rent richting de bal. Pichot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aquilia de bal. Babiak rent richting de bal. Babiak haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquilia rent richting de bal. Aquilia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 10:0

60e minuut.
Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ rent richting de bal. Xenos probeert naar een medespeler te passen. Aquilia rent richting de bal. Aquilia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 11:0

63e minuut.
Aquilia passt de bal zonder na te denken. Pichot met een sublieme pass. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 12:0

66e minuut.
Babiak passt de bal in één keer door. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilia onderschept slim de pass. Aquilia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 13:0

68e minuut.
Klungelig pakt Aquilia de bal. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ speelt de bal door. Xenos rent richting de bal. Xenos haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Steriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 14:0

68e minuut.
Katsikis met een sublieme pass. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekas begaat een overtreding. Xenos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bontzos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 15:0

72e minuut.
Klungelig pakt Mourtas de bal. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak passt de bal in één keer door. Aquilia rent richting de bal. Aquilia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Aquilia de bal. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Babiak is nu in balbezit. Babiak draait met de bal, schiet en ... Koiliaras bokst de bal weg. Klungelig pakt Christofileas de bal. Babiak rent richting de bal. Babiak geeft de bal voor. Christofileas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilia is nu in balbezit. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Prasinos probeert de bal aan de voet te houden. Koiliaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos onderschept slim de pass. Xenos met een sublieme pass. Aquilia is nu in balbezit. Aquilia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tunnel geeft de bal voor. Docu kopt de bal weg. Daar is Babiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 16:0

82e minuut.
Docu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Babiak springt en kopt de bal. Koiliaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 17:0

84e minuut.
Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Aquilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mourtas is nu in balbezit. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ met een sublieme pass. Aquilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Xenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xenos passt de bal in één keer door. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 18%, ορφεασ κεραμειον 82%.
aek2012 - ορφεασ κεραμειον 17:0