Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ορφεασ κεραμειον Kafeneio
Normal Tactiek 4-3-3ar
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten solid
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
García Mayorga speelt de bal door. Monroy is nu in balbezit. Monroy speelt de bal door. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci schiet op doel. Koiliaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Mayorga neemt de hoekschop. Negreanu met een sublieme pass. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Monroy onderschept slim de pass. Monroy met een sublieme pass. Ubalducci rent richting de bal. Garces is nu in balbezit. Garces draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
García Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci passt de bal in één keer door. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:1

9e minuut.
García Mayorga geeft een lange en hoge pass. Garces kopt de bal weg. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Monroy met een sublieme pass. Garces rent richting de bal. Garces passt de bal in één keer door. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Garces passt de bal zonder na te denken. Ubalducci is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Christofileas ... Strafschop! Christofileas krijgt een gele kaart. Ubalducci raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Monroy neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:2

13e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces onderschept slim de pass. Garces passt de bal met de wreef. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Koiliaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christofileas is nu in balbezit. Ubalducci onderschept slim de pass. Ubalducci schiet op doel. Koiliaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Draszba kopt de bal weg. Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Monroy passt de bal met de wreef. Garces is nu in balbezit. Garces draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
García Mayorga kopt de bal weg. Monroy met een sublieme pass. Negreanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Garces de bal. Garces draait met de bal, schiet en ... Koiliaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces geeft de bal voor. Daar is Anastasopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garces geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Monroy geeft een lange en hoge pass. Garces krijgt zijn hoofd ertegen. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci draait met de bal, schiet en ... Koiliaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Monroy speelt de bal door. Garces is nu in balbezit. Garces probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ubalducci de bal. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:3

23e minuut.
Katsikis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makanos de bal. Garces verovert de bal door een tackle van achteren. Garces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:4

27e minuut.
Mantzaridis rent richting de bal. García Mayorga onderschept slim de pass. García Mayorga met een sublieme pass. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:5

30e minuut.
Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci passt de bal met de wreef. Garces rent richting de bal. Garces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:6

32e minuut.
Ubalducci geeft een lange en hoge pass. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci schiet op doel. Koiliaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:7

33e minuut.
Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Daar is García Mayorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Mayorga speelt de bal door. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Christofileas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy geeft een hoge lob. Garces rent richting de bal. Garces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:8

38e minuut.
Monroy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Garces de bal. Steriotis is nu in balbezit. Ubalducci onderschept slim de pass. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:9

42e minuut.
Ubalducci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monroy speelt de bal door. Garces heeft problemen om de bal te vangen. Garces schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Monroy onderschept slim de pass. Monroy met een sublieme pass. Garces is nu in balbezit. Garces draait met de bal, schiet en ... Koiliaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 83%, Kafeneio 17%.
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:9

48e minuut.
García Mayorga onderschept slim de pass. García Mayorga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Christofileas de bal. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Christofileas de bal. Garces is nu in balbezit. Garces haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Negreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monroy heeft problemen om de bal te vangen. Monroy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ubalducci de bal. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces passt de bal in één keer door. Ubalducci heeft problemen om de bal te vangen. Ubalducci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:10

58e minuut.
Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu geeft de bal voor. García Mayorga kopt de bal weg. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu speelt de bal door. Garces met een sublieme pass. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Garces probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anastasopoulos rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Garces is nu in balbezit. Garces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Monroy speelt de bal door. Ubalducci is nu in balbezit. Garces is nu in balbezit. Garces haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:11

68e minuut.
García Mayorga met de inworp. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy passt de bal zonder na te denken. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:12

75e minuut.
Wixson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monroy probeert de bal met de borst te controleren. Monroy passt de bal in één keer door. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu met een sublieme pass. Daar is Ubalducci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Koiliaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:13

78e minuut.
Katsikis passt de bal met de wreef. García Mayorga rent richting de bal. García Mayorga speelt de bal door. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:14

84e minuut.
Negreanu geeft een hoge lob. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci geeft een hoge lob. Garces is nu in balbezit. Garces draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:15

86e minuut.
Steriotis geeft de bal voor. Garces heeft problemen om de bal te vangen. Garces geeft een lange en hoge pass. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:16

90e minuut.
Draszba geeft een lange en hoge pass. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces geeft een lange en hoge pass. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 87%, Kafeneio 13%.
ορφεασ κεραμειον - Kafeneio 0:16