Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubon slei
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Khramenkou kopt de bal weg. Astashonak geeft de bal voor. Hapovich kopt de bal weg. Minszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minszyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Astashonak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lias`ko bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusevich rent richting de bal. Lias`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Lias`ko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hershanovich is nu in balbezit. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Niadzel`ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushyk onderschept slim de pass. Koushyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rolik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ikanovich de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lias`ko zal de hoekschop nemen. Rolik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prydarojny is nu in balbezit. Prydarojny geeft een hoge lob. Ikanovich rent richting de bal. Khramenkou is nu in balbezit. Khramenkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - slei 1:0

36e minuut.
Astashonak rent richting de bal. Astashonak passt de bal met de wreef. Daar is Koushyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabreika is nu in balbezit. Zabreika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubon - slei 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 54%, slei 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubon - slei 1:1

54e minuut.
Meliashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabreika verovert de bal door een tackle van achteren. Astashonak onderschept slim de pass. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Koushyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Khramenkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolik rent richting de bal. Khramenkou is nu in balbezit. Khramenkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubon - slei 2:1

89e minuut.
Lias`ko met een snelle inworp. Manusevich rent richting de bal. Manusevich passt de bal in één keer door. Khramenkou rent richting de bal. Khramenkou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubon 39%, slei 61%.
Rubon - slei 2:1