Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pulock Liverpool 87
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Santarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarevich passt de bal in één keer door. Biryla rent richting de bal. Biryla geeft een hoge lob. Zhaunou kopt de bal weg. Ivanischau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Minevich met een sublieme pass. Laveika is nu in balbezit. Laveika met een sublieme pass. Hutsel rent richting de bal. Hutsel schiet op doel. Hazha bokst de bal weg.

18e minuut.
Zhaunou speelt de bal door. Ignatkau rent richting de bal. Ignatkau passt de bal in één keer door. Hutsel is nu in balbezit. Hutsel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ziazeka is nu in balbezit. Ziazeka speelt de bal door. Strakovich rent richting de bal. Salei onderschept slim de pass. Salei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nitsevich passt de bal zonder na te denken. Liatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsanouski is nu in balbezit. Kirsanouski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salei is nu in balbezit. Salei speelt de bal door. Hutsel is nu in balbezit. Lunkevich is nu in balbezit. Lunkevich passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pulock 38%, Liverpool 87 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pulock - Liverpool 87 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pulock 40%, Liverpool 87 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pulock - Liverpool 87 0:0