Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vitebck Liverpool 87
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Harbuz passt de bal in één keer door. Rafeianka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parshneu. Parshneu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pilukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsanouski onderschept slim de pass. Kirsanouski passt de bal met de wreef. Trahanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prygodzich rent richting de bal. Prygodzich geeft een lange en hoge pass. Milukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashkevich rent richting de bal. Lamashkevich draait met de bal, schiet en ... Hazha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vitebck - Liverpool 87 1:0

22e minuut.
Milukevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smolich de bal onder controle te krijgen. Lamashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashkevich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smolich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Smolich kopt de bal weg. Daar is Parshneu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parshneu geeft een lange en hoge pass. Milukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Milukevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vitebck - Liverpool 87 2:0

35e minuut.
Lubianets probeert naar een medespeler te passen. Milukevich is nu in balbezit. Smolich rent richting de bal. Milukevich verovert de bal door een tackle van achteren. Milukevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klyukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramenkou onderschept slim de pass. Khramenkou passt de bal met de wreef. Prygodzich is nu in balbezit. Prygodzich schiet op doel. Malecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebck 40%, Liverpool 87 60%.
vitebck - Liverpool 87 2:0

47e minuut.
Parshneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshneu speelt de bal door. Milukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamashkevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Znachanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Prygodzich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prygodzich probeert naar een medespeler te passen. Milukevich rent richting de bal. Milukevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pilukevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haidukovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebck 38%, Liverpool 87 62%.
vitebck - Liverpool 87 2:0