Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portys darkalian
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Nikanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Ladysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh passt de bal in één keer door. Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chymbanevich draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Patskevich geeft een hoge lob. Pshaniszny kopt de bal weg. Ladysh is nu in balbezit. Palautchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palautchenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ladysh speelt de bal door. Chymbanevich is nu in balbezit. Praharevich rent richting de bal. Chymbanevich verovert de bal door een tackle van achteren. Chymbanevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portys - darkalian 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 50%, darkalian 50%.
Portys - darkalian 0:1

46e minuut.
Chymbanevich passt de bal in één keer door. Hancharyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Mirvoda de bal. Surykovich rent richting de bal. Surykovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liausevich zal de hoekschop nemen. Praharevich is nu in balbezit. Chymbanevich onderschept slim de pass. Chymbanevich schiet op doel. Leshkevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leshkevich trapt de bal weg van het doel. Patskevich kopt de bal weg. Chymbanevich is nu in balbezit. Chymbanevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Matsuk probeert naar een medespeler te passen. Paplyka rent richting de bal. Nupreichyk begaat een overtreding. Nupreichyk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pashkevich geeft een hoge lob. Inworp. Liausevich met de inworp. Ladysh rent richting de bal. Ladysh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pashkevich geeft de bal voor. Inworp. Nikanovich met de inworp. Ladysh heeft problemen om de bal te vangen. Ladysh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portys 58%, darkalian 42%.
Portys - darkalian 0:1