Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Câmpia Șofronea asa steaua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan passt de bal met de wreef. Vasilescu is nu in balbezit. Râpanu rent richting de bal. Râpanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Câmpia Șofronea - asa steaua 1:0

32e minuut.
Râpanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mătrăgună komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Câmpia Șofronea 42%, asa steaua 58%.
FC Câmpia Șofronea - asa steaua 1:0

63e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Hariga is nu in balbezit. Hariga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boc trapt de bal weg van het doel. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Sorescu probeert de bal aan de voet te houden. Coporan is nu in balbezit. Coporan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Opriş de bal. Gogoasă rent richting de bal. Met opzet legt Opriş zijn tegenspeler op de grond. Opriş krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorescu met een snelle inworp. Dinu is nu in balbezit. Dinu geeft de bal voor. Daar is Iftodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş onderschept slim de pass. Coporan speelt de bal door. Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean geeft de bal voor. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Hariga is nu in balbezit. Hariga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Câmpia Șofronea - asa steaua 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Câmpia Șofronea 43%, asa steaua 57%.
FC Câmpia Șofronea - asa steaua 2:0