Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara viitorul navodari
Normal Tactiek vlad1
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Apostu speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een hoge lob. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Apostu kopt de bal weg. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală passt de bal in één keer door. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Murgoci rent richting de bal. Murgoci speelt de bal door. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău schiet op doel. Na een snelle pass probeert Secăreanu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostaşu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een hoge lob. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. Covaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:1

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Leca de bal onder controle te krijgen. Minciună geeft de bal voor. Mătrăgună heeft problemen om de bal te vangen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bocăneală is nu in balbezit. Apostu rent richting de bal. Apostu geeft een hoge lob. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 62%, viitorul navodari 38%.
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:1

46e minuut.
Secăreanu geeft de bal voor. Inworp. Murgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moise rent richting de bal. Moise geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Oncică verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu geeft de bal voor. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan geeft een hoge lob. Mătrăgună controleert de bal met de borst. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan passt de bal zonder na te denken. Arsenie is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:2

56e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală met een sublieme pass. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chitic met de inworp. Apostu is nu in balbezit. Apostu geeft de bal voor. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:3

85e minuut.
Oncică is nu in balbezit. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft de bal voor. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:4

86e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Bucerzan verovert de bal door een tackle van achteren. Bucerzan geeft een hoge lob. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan geeft een lange en hoge pass. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel. Covaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 71%, viitorul navodari 29%.
1 Mai Timisoara - viitorul navodari 0:5