Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolduska steaua bucuresti armata
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. Daar is Mihoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc onderschept slim de pass. Mihoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ţonea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescaru is nu in balbezit. Mormocea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mormocea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Ionică onderschept slim de pass. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean geeft een hoge lob. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Inworp. Avrigeanu met een snelle inworp. Ionică is nu in balbezit. Ionică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Mihoc onderschept slim de pass. Mihoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolduska - steaua bucuresti armata 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolduska 53%, steaua bucuresti armata 47%.
Kolduska - steaua bucuresti armata 0:1

56e minuut.
Bratianu met een sublieme pass. Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc met een sublieme pass. Grecu rent richting de bal. Grecu draait met de bal, schiet en ... Gridean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een lange en hoge pass. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ardeleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gridean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolduska 50%, steaua bucuresti armata 50%.
Kolduska - steaua bucuresti armata 0:1