Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marius37474 Scorpionii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Luntraru met een snelle inworp. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Răscanu de bal. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pîrvu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu passt de bal zonder na te denken. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marius37474 - Scorpionii 0:1

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hotoleanu trapt de bal weg van het doel. Serban kopt de bal weg. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Serban is nu in balbezit. Marcu rent richting de bal. Met opzet legt Serban zijn tegenspeler op de grond. Serban krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Scânteianu geeft een lange en hoge pass. Bălănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Serban de bal. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu passt de bal met de wreef. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius37474 56%, Scorpionii 44%.
marius37474 - Scorpionii 0:1

51e minuut.
Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Teodosiu de bal onder controle te krijgen. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu draait met de bal, schiet en ... Pîrvu bokst de bal weg.

55e minuut.
Manu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgan met een snelle inworp. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Manu ... Strafschop! Manu krijgt een gele kaart. Condruţ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Condruţ kan niet meer verder spelen. Pintilei komt het veld opgelopen. Meleşteu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marius37474 - Scorpionii 1:1

68e minuut.
Gorgan speelt de bal door. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Marcu passt de bal in één keer door. Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu geeft een lange en hoge pass. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pîrvu trapt de bal weg van het doel. Meleşteu kopt de bal weg. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu speelt de bal door. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marius37474 - Scorpionii 2:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocei met een snelle inworp. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu geeft de bal voor. Răscanu krijgt zijn hoofd ertegen. Pîrvu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius37474 51%, Scorpionii 49%.
marius37474 - Scorpionii 2:1