Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara Viitorul Gura Humorului
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Craia is nu in balbezit. Chiţulescu is nu in balbezit. Craia onderschept slim de pass. Craia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - Viitorul Gura Humorului 0:1

21e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca met een sublieme pass. Pruteanu is nu in balbezit. Sabău onderschept slim de pass. Sabău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Catinca onderschept slim de pass. Catinca passt de bal in één keer door. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Craia passt de bal zonder na te denken. Leca rent richting de bal. Leca probeert naar een medespeler te passen. Sabău is nu in balbezit. Sabău schiet op doel. Gheorghe bokst de bal weg.

45e minuut.
Catinca haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Sabău is nu in balbezit. Sabău haalt uit met een fantastische trap. Gheorghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1 Mai Timisoara - Viitorul Gura Humorului 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 50%, Viitorul Gura Humorului 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1 Mai Timisoara - Viitorul Gura Humorului 1:1

59e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu begaat een overtreding. Moise is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moise zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gheorghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia is nu in balbezit. Moise onderschept slim de pass. Moise geeft de bal voor. Gheorghe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Catinca geeft een lange en hoge pass. Petcu probeert de bal aan de voet te houden. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - Viitorul Gura Humorului 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 46%, Viitorul Gura Humorului 54%.
1 Mai Timisoara - Viitorul Gura Humorului 2:1