Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara marius37474
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal in één keer door. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - marius37474 1:0

19e minuut.
Leca geeft een hoge lob. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca rent richting de bal. Sabău rent richting de bal. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nicolaie passt de bal in één keer door. Meleşteu rent richting de bal. Ostaşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meleşteu raakt geblesseerd tijdens het duel. Meleşteu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Murgoci onderschept slim de pass. Murgoci probeert naar een medespeler te passen. Sabău heeft problemen om de bal te vangen. Catinca is nu in balbezit. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moise is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu met een sublieme pass. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moise geeft de bal voor. Klungelig pakt Brătescu de bal. Sabău is nu in balbezit. Sabău schiet op doel. Brătescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 46%, marius37474 54%.
1 Mai Timisoara - marius37474 1:0

53e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Serban onderschept slim de pass. Serban met een sublieme pass. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sabău rent richting de bal. Serban onderschept slim de pass. Serban passt de bal met de wreef. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leca met een snelle inworp. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Covaci met een harde bal richting middenveld. Serban kopt de bal weg. Klungelig pakt Oncică de bal. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 48%, marius37474 52%.
1 Mai Timisoara - marius37474 1:0