Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Gura Humorului Scorpionii
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Răscanu heeft problemen om de bal te vangen. Răscanu met een sublieme pass. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bălănescu kopt de bal weg. Pruteanu heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş speelt de bal door. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Gura Humorului - Scorpionii 0:1

15e minuut.
Cocei passt de bal zonder na te denken. Strungăreanu rent richting de bal. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu draait met de bal, schiet en ... Gheorghe bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş speelt de bal door. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu schiet op doel. Gheorghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Gura Humorului - Scorpionii 0:2

45e minuut.
Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Gura Humorului 71%, Scorpionii 29%.
Viitorul Gura Humorului - Scorpionii 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Cocei de bal. Cocei geeft een lange en hoge pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cocei passt de bal in één keer door. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu geeft de bal voor. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pruteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răscanu rent richting de bal. Răscanu haalt uit met een fantastische trap. Gheorghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Gura Humorului - Scorpionii 0:3

67e minuut.
Pruteanu geeft de bal voor. Oman is nu in balbezit. Cocei begaat een overtreding. Cocei krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş passt de bal in één keer door. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cocei met een sublieme pass. Scânteianu is nu in balbezit. Oman begaat een overtreding. Oman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Gura Humorului 51%, Scorpionii 49%.
Viitorul Gura Humorului - Scorpionii 0:3