Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATRooNS Viitorul Gura Humorului
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Novac is nu in balbezit. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Gioga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Craia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Craia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Urdea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap. Urdea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATRooNS - Viitorul Gura Humorului 0:1

14e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac verovert de bal door een tackle van achteren. Novac met een sublieme pass. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Oman geeft een hoge lob. Inworp. Mihuţ met een snelle inworp. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Nicolae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATRooNS - Viitorul Gura Humorului 1:1

23e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRooNS 43%, Viitorul Gura Humorului 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRooNS - Viitorul Gura Humorului 1:1

54e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagi met een snelle inworp. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia onderschept slim de pass. Craia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Novac geeft een lange en hoge pass. Copită rent richting de bal. Met opzet legt Pleavă zijn tegenspeler op de grond. Pleavă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRooNS 55%, Viitorul Gura Humorului 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRooNS - Viitorul Gura Humorului 1:1