Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara steaua bucuresti armata
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Pescaru passt de bal in één keer door. Inworp. Pangraţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leca is nu in balbezit. Leca probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pescaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci met de inworp. Catinca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ţonea rent richting de bal. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca passt de bal zonder na te denken. Murgoci rent richting de bal. Murgoci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Moise probeert de bal aan de voet te houden. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pescaru kan niet meer verder spelen. Şoneriu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Chiţulescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mihoc zijn tegenspeler op de grond. Mihoc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 42%, steaua bucuresti armata 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1 Mai Timisoara - steaua bucuresti armata 0:0

75e minuut.
Oncică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moise rent richting de bal. Moise met een sublieme pass. Sabău rent richting de bal. Sabău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Moise raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petrache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 55%, steaua bucuresti armata 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1 Mai Timisoara - steaua bucuresti armata 0:0