Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FORTZA POP Scorpionii
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal met de wreef. Cocei met een sublieme pass. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu speelt de bal door. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcu rent richting de bal. Marcu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Răscanu de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FORTZA POP 57%, Scorpionii 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FORTZA POP - Scorpionii 0:0

73e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu is nu in balbezit. Marcu passt de bal zonder na te denken. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rusoiu rent richting de bal. Piţurcă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răscanu springt en kopt de bal. Soare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FORTZA POP - Scorpionii 0:1

82e minuut.
Piţurcă probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ovedenie naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rusoiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rusoiu kan niet meer verder spelen. Cazacu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FORTZA POP 61%, Scorpionii 39%.
FC FORTZA POP - Scorpionii 0:1