Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scorpionii FC FORTZA POP
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Marcu rent richting de bal. Cotea verovert de bal door een tackle van achteren. Cotea met een sublieme pass. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cocei met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş passt de bal zonder na te denken. Cotea rent richting de bal. Cotea haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu bokst de bal weg.

31e minuut.
Cotea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tănăsescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manu. Manu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Vlad onderschept slim de pass. Vlad met een sublieme pass. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scorpionii 57%, FC FORTZA POP 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scorpionii - FC FORTZA POP 0:0

49e minuut.
Cocei kopt de bal weg. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu is nu in balbezit. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Manu geeft een hoge lob. Inworp. Ovedenie met een snelle inworp. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cocei met een snelle inworp. Scânteianu heeft problemen om de bal te vangen. Scânteianu geeft een lange en hoge pass. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu speelt de bal door. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vlad probeert naar een medespeler te passen. Răscanu rent richting de bal. Nicolaie rent richting de bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu is nu in balbezit. Ovedenie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ovedenie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scorpionii 43%, FC FORTZA POP 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scorpionii - FC FORTZA POP 0:0