Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara PATRooNS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Moise met een sublieme pass. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murgoci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catinca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - PATRooNS 1:0

14e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca passt de bal zonder na te denken. Bârlădeanu is nu in balbezit. Stoenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stoenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - PATRooNS 2:0

18e minuut.
Pantea geeft een lange en hoge pass. Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ met een sublieme pass. Capota rent richting de bal. Capota probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Capota kopt de bal weg. Inworp. Ostaşu met een snelle inworp. Leca kan de bal niet met de borst controleren. Leca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 37%, PATRooNS 63%.
1 Mai Timisoara - PATRooNS 2:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci met de inworp. Moise probeert naar een medespeler te passen. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca met een sublieme pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 44%, PATRooNS 56%.
1 Mai Timisoara - PATRooNS 2:0