Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua bucuresti armata Viitorul Gura Humorului
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Ionică met een sublieme pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru met een sublieme pass. Mihoc is nu in balbezit. Mihoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Harabagiu passt de bal zonder na te denken. Ionică is nu in balbezit. Copită begaat een overtreding. Copită krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Craia passt de bal in één keer door. Rădescu rent richting de bal. Rădescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iacomi de bal. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. Gridean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua bucuresti armata 46%, Viitorul Gura Humorului 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steaua bucuresti armata - Viitorul Gura Humorului 0:0

47e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu met een sublieme pass. Mihoc is nu in balbezit. Mihoc draait met de bal, schiet en ... Gheorghe bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban passt de bal met de wreef. Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc schiet op doel. Gheorghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu kopt de bal weg. Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Strungăreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Truie komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban probeert naar een medespeler te passen. Truie rent richting de bal. Mihoc onderschept slim de pass. Mihoc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hagi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bratianu de bal. Craia is nu in balbezit. Iacomi rent richting de bal. Iacomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua bucuresti armata - Viitorul Gura Humorului 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua bucuresti armata 42%, Viitorul Gura Humorului 58%.
steaua bucuresti armata - Viitorul Gura Humorului 0:1