Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 Mai Timisoara FC FORTZA POP
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu rent richting de bal. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie met een sublieme pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Covaci met een harde bal richting middenveld. Ostaşu kan de bal niet met de borst controleren. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă passt de bal in één keer door. Tănăsescu heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 0:1

34e minuut.
Petrache geeft de bal voor. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţurcă speelt de bal door. Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 0:2

36e minuut.
Oncică geeft een hoge lob. Inworp. Nicodin met de inworp. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu schiet op doel. Covaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 0:3

45e minuut.
Petrache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cercel met de inworp. Nicodin rent richting de bal. Nicodin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 61%, FC FORTZA POP 39%.
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 0:3

52e minuut.
Enescu geeft de bal voor. Peneş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alexe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 1:3

55e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache geeft de bal voor. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca rent richting de bal. Catinca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu schiet op doel. Leca is nu in balbezit. Leca geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soare werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stoenescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 2:3

81e minuut.
Petrache kopt de bal weg. Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Peneş is nu in balbezit. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mătrăgună geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogean met een snelle inworp. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Covaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 Mai Timisoara 35%, FC FORTZA POP 65%.
1 Mai Timisoara - FC FORTZA POP 2:3