Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: dannyx Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3082
dannyx FC Coceni
3-4-3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 16.7
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Hristea passt de bal met de wreef. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana onderschept slim de pass. Bănescu onderschept slim de pass. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 1:0

10e minuut.
Inworp. Bălaşa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicol met een snelle inworp. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu onderschept slim de pass. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bălaşa met een snelle inworp. Daar is Bănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu passt de bal in één keer door. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Bănescu rent richting de bal. Gurău rent richting de bal. Gurău schiet op doel. Comeagă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dannyx 31%, FC Coceni 69%.
dannyx - FC Coceni 2:0

57e minuut.
Gurău rent richting de bal. Bănescu is nu in balbezit. Gurău rent richting de bal. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hristea onderschept slim de pass. Bănescu rent richting de bal. Bănescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gurău de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu met een sublieme pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hristea rent richting de bal. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Mitrana heeft problemen om de bal te vangen. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Vişinescu de bal. Minulescu rent richting de bal. Vişinescu speelt de bal door. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 3:0

86e minuut.
Gridean passt de bal zonder na te denken. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 4:0

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Comeagă niet meer kan verder spelen. Leanca komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Micu de bal. Gurău rent richting de bal. Gurău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 5:0

89e minuut.
Bălaşa met de inworp. Vişinescu speelt de bal door. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel. Leanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vicol heeft problemen om de bal te vangen. Micu geeft een hoge lob. Mitrana heeft problemen om de bal te vangen. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dannyx - FC Coceni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dannyx 24%, FC Coceni 76%.
dannyx - FC Coceni 6:0