Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tic tac cso borsa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu passt de bal met de wreef. Comănescu rent richting de bal. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Comănescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - cso borsa 1:0

16e minuut.
Ghinescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănăşel met een snelle inworp. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Mitrache probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Comănescu onderschept slim de pass. Comănescu passt de bal zonder na te denken. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Lalciu speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu geeft een lange en hoge pass. Ploaie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Udrea is nu in balbezit. Udrea speelt de bal door. Klungelig pakt Lalciu de bal. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal in één keer door. Vornicu met een sublieme pass. Ploaie rent richting de bal. Ploaie haalt uit met een fantastische trap. Băluş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 55%, cso borsa 45%.
tic tac - cso borsa 1:0

76e minuut.
Merişor speelt de bal door. Vornicu geeft de bal voor. Vadeş probeert de bal aan de voet te houden. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie haalt uit met een fantastische trap. Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tic tac - cso borsa 1:1

83e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Comănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - cso borsa 2:1

85e minuut.
Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu met een sublieme pass. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - cso borsa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 51%, cso borsa 49%.
tic tac - cso borsa 3:1