Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invingatorii2004 FCU Stiinta Craiova
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Nedelescu onderschept slim de pass. Filantropol is nu in balbezit. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Teodorescu met een sublieme pass. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea speelt de bal door. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cărămidaru speelt de bal door. Daar is Nedelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedelescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cernea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
invingatorii2004 - FCU Stiinta Craiova 0:1

22e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Filantropol probeert de bal aan de voet te houden. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
invingatorii2004 - FCU Stiinta Craiova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invingatorii2004 67%, FCU Stiinta Craiova 33%.
invingatorii2004 - FCU Stiinta Craiova 0:2

51e minuut.
Nicolau heeft problemen om de bal te vangen. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu passt de bal in één keer door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu passt de bal in één keer door. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
invingatorii2004 - FCU Stiinta Craiova 0:3

82e minuut.
Ogăraru geeft een hoge lob. Bölöni speelt de bal door. Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invingatorii2004 70%, FCU Stiinta Craiova 30%.
invingatorii2004 - FCU Stiinta Craiova 0:3