Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsova United tic tac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Comănescu heeft problemen om de bal te vangen. Niculaie rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghinea neemt de hoekschop. Klungelig pakt Măldărăşanu de bal. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Băluş trapt de bal weg van het doel. Burlacu kopt de bal weg. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Meleşteu kopt de bal weg. Popovici kan de bal niet met de borst controleren. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici onderschept slim de pass. Popovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 42%, tic tac 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orsova United - tic tac 0:0

51e minuut.
Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlacu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu passt de bal zonder na te denken. Popovici rent richting de bal. Popovici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - tic tac 1:0

67e minuut.
Popovici rent richting de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici rent richting de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Băluş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - tic tac 2:0

69e minuut.
Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici schiet op doel. Serban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băluş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Serban rent richting de bal. Serban geeft de bal voor. Inworp. Rednic met een snelle inworp. Teodorescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 48%, tic tac 52%.
Orsova United - tic tac 2:0