Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsova United cso borsa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Cervinski de bal. Popovici is nu in balbezit. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel. Nistor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - cso borsa 1:0

6e minuut.
Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici haalt uit met een fantastische trap. Cervinski kopt de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Cervinski rent richting de bal. Popovici rent richting de bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Nistor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - cso borsa 2:0

29e minuut.
Cervinski geeft de bal voor. Inworp. Teodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea rent richting de bal. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 50%, cso borsa 50%.
Orsova United - cso borsa 2:0

62e minuut.
Udrea geeft een hoge lob. Iordãnescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bradu de bal. Ploaie rent richting de bal. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu passt de bal met de wreef. Popovici is nu in balbezit. Popovici draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 41%, cso borsa 59%.
Orsova United - cso borsa 2:0