Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMPIC MEDIAS tic tac
stil Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 21.3
matig Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra is nu in balbezit. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Luchs is nu in balbezit. Luchs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu speelt de bal door. Stănăşel rent richting de bal. Luchs verovert de bal door een tackle van achteren. Luchs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Castellazzi onderschept slim de pass. Castellazzi passt de bal in één keer door. Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC MEDIAS 58%, tic tac 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLIMPIC MEDIAS - tic tac 0:0

56e minuut.
Ghinea geeft de bal voor. Bedra rent richting de bal. Bedra passt de bal met de wreef. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vadeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedra met de inworp. Apostu kan de bal niet met de borst controleren. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostu. Apostu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Apostu probeert de bal met de borst te controleren. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC MEDIAS - tic tac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC MEDIAS 43%, tic tac 57%.
OLIMPIC MEDIAS - tic tac 1:0