Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invingatorii2004 Orsova United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 26.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Niculaie geeft de bal voor. Filantropol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Filantropol de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Chivu passt de bal met de wreef. Aiftincăi rent richting de bal. Niculaie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Niculaie naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Chivu heeft problemen om de bal te vangen. Chivu speelt de bal door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
invingatorii2004 - Orsova United 1:0

15e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Dică rent richting de bal. Dică passt de bal met de wreef. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Gal bokst de bal weg.

30e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici begaat een overtreding. Arsenie raakt geblesseerd tijdens het duel. Arsenie met een snel genomen vrije trap. Târşitu is nu in balbezit. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu met een sublieme pass. Popovici is nu in balbezit. Popovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invingatorii2004 56%, Orsova United 44%.
invingatorii2004 - Orsova United 1:0

60e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu rent richting de bal. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
invingatorii2004 - Orsova United 1:1

66e minuut.
Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici draait met de bal, schiet en ... Gal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu speelt de bal door. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici schiet op doel. Gal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Aiftincăi met een sublieme pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Popovici de bal. Popovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Dică onderschept slim de pass. Dică speelt de bal door. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invingatorii2004 56%, Orsova United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
invingatorii2004 - Orsova United 1:1