Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsova United FCU Stiinta Craiova
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu speelt de bal door. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 1:0

6e minuut.
Dică rent richting de bal. Cernea onderschept slim de pass. Sarafian rent richting de bal. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic met een sublieme pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici schiet op doel. Speriatu bokst de bal weg.

15e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 1:1

19e minuut.
Teodorescu met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Dică onderschept slim de pass. Dică passt de bal in één keer door. Teodorescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Drugă rent richting de bal. Popovici onderschept slim de pass. Achim is nu in balbezit. Popovici onderschept slim de pass. Popovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 2:1

44e minuut.
Târşitu geeft de bal voor. Burlacu rent richting de bal. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap. Speriatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 45%, FCU Stiinta Craiova 55%.
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 3:1

48e minuut.
Cărămidaru onderschept slim de pass. Cărămidaru passt de bal in één keer door. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 3:2

81e minuut.
Ştefănescu is nu in balbezit. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 50%, FCU Stiinta Craiova 50%.
Orsova United - FCU Stiinta Craiova 3:2