Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS BOSS FC cso borsa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. Manu is nu in balbezit. Manu met een sublieme pass. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Manu speelt de bal door. Daar is Pănican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie rent richting de bal. Ploaie schiet op doel. Grigorescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Udrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltenescu. Oltenescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grigorescu met een snelle inworp. Pănican rent richting de bal. Pănican geeft een lange en hoge pass. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bradu zal de hoekschop nemen. Someşan met een sublieme pass. Dică met een sublieme pass. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - cso borsa 1:0

43e minuut.
Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea is nu in balbezit. Udrea passt de bal in één keer door. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie schiet op doel. Someşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS BOSS FC 65%, cso borsa 35%.
SS BOSS FC - cso borsa 1:0

56e minuut.
Bradu met een snelle inworp. Lalciu rent richting de bal. Manu begaat een overtreding. Lalciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lalciu kan niet meer verder spelen. Buhoiu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa passt de bal in één keer door. Cervinski rent richting de bal. Dică onderschept slim de pass. Dică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Badea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pătra komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc geeft een lange en hoge pass. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS BOSS FC 59%, cso borsa 41%.
SS BOSS FC - cso borsa 1:0