Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tic tac invingatorii2004
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu speelt de bal door. Comănescu rent richting de bal. Comănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - invingatorii2004 1:0

15e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Comănescu rent richting de bal. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Chivu rent richting de bal. Chivu passt de bal zonder na te denken. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tic tac - invingatorii2004 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 43%, invingatorii2004 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tic tac - invingatorii2004 1:1

52e minuut.
Meleşteu passt de bal met de wreef. Comănescu rent richting de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Comănescu de bal onder controle te krijgen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Gal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu passt de bal in één keer door. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - invingatorii2004 2:1

65e minuut.
Comănescu is nu in balbezit. Meleşteu rent richting de bal. Comănescu rent richting de bal. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu met een sublieme pass. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tic tac - invingatorii2004 2:2

72e minuut.
Ghinea geeft de bal voor. Stănăşel kopt de bal weg. Meleşteu rent richting de bal. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu geeft een lange en hoge pass. Ogăraru kopt de bal weg. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu met een sublieme pass. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Iorgulescu geeft de bal voor. Inworp. Udroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Filantropol de bal onder controle te krijgen. Comănescu rent richting de bal. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... Gal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - invingatorii2004 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 36%, invingatorii2004 64%.
tic tac - invingatorii2004 3:2