Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tic tac FCU Stiinta Craiova
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Bölöni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodorescu is nu in balbezit. Ghinea begaat een overtreding. Teodorescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cernea komt bij de bal en schiet. Băluş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - FCU Stiinta Craiova 0:1

26e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu passt de bal zonder na te denken. Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 54%, FCU Stiinta Craiova 46%.
tic tac - FCU Stiinta Craiova 0:1

51e minuut.
Măldărăşanu met een sublieme pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu schiet op doel. Speriatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cărămidaru speelt de bal door. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedelescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cernea wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Speriatu trapt de bal weg. Bărnuţiu rent richting de bal. Clondescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clondescu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Măldărăşanu probeert de bal met de borst te controleren. Măldărăşanu met een sublieme pass. Vadeş heeft problemen om de bal te vangen. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - FCU Stiinta Craiova 0:2

75e minuut.
Clondescu kopt de bal weg. Comănescu is nu in balbezit. Met opzet legt Nicolau zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nicolau moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nicolau schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Comănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Comănescu kan niet meer verder spelen. Telvi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cărămidaru met een sublieme pass. Serban is nu in balbezit. Nedelescu onderschept slim de pass. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - FCU Stiinta Craiova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 63%, FCU Stiinta Craiova 37%.
tic tac - FCU Stiinta Craiova 0:3