Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orsova United Steaua 1188
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Todor geeft de bal voor. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grecescu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grecescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu passt de bal met de wreef. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic onderschept slim de pass. Niculaie rent richting de bal. Dudnic onderschept slim de pass. Dudnic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu speelt de bal door. Dudnic is nu in balbezit. Dudnic schiet op doel. Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orsova United - Steaua 1188 0:1

28e minuut.
Trică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vameşu met de inworp. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vameşu passt de bal met de wreef. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu met een sublieme pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orsova United - Steaua 1188 1:1

40e minuut.
Niculaie passt de bal zonder na te denken. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică rent richting de bal. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 34%, Steaua 1188 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orsova United - Steaua 1188 1:1

54e minuut.
Popovici rent richting de bal. Popovici draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Iancu de bal. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dudnic rent richting de bal. Dică rent richting de bal. Dică passt de bal zonder na te denken. Dudnic is nu in balbezit. Dudnic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Inworp. Vameşu met een snelle inworp. Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Vameşu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Alui-Gheorghe de bal onder controle te krijgen. Popovici is nu in balbezit. Popovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orsova United 37%, Steaua 1188 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orsova United - Steaua 1188 1:1