Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS BOSS FC FC BlackHawks
Normal Tactiek ACC
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


6e minuut.
García Díaz geeft de bal voor. Bilbilev kopt de bal weg. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walsschaerts de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Grigorescu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ďura neemt de hoekschop. Bjørsvik springt en kopt de bal. Someşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:1

11e minuut.
Bilbilev draait met de bal, schiet en ... Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:2

12e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Bjørsvik onderschept slim de pass. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev schiet op doel. Guţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:3

20e minuut.
Walsschaerts geeft een lange en hoge pass. Guţu is nu in balbezit. Bilbilev onderschept slim de pass. Bilbilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:4

26e minuut.
Guţu passt de bal in één keer door. Codrescu met een sublieme pass. Pănican is nu in balbezit. Bjørsvik onderschept slim de pass. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bilbilev heeft problemen om de bal te vangen. Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:5

31e minuut.
Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev passt de bal in één keer door. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. Someşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:6

32e minuut.
Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev probeert naar een medespeler te passen. Walsschaerts is nu in balbezit. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. Someşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:7

34e minuut.
Copită met de inworp. Oltenescu is nu in balbezit. Bilbilev speelt de bal door. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev geeft een lange en hoge pass. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik schiet op doel. Someşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:8

42e minuut.
Enache heeft problemen om de bal te vangen. Bilbilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbilev passt de bal met de wreef. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vişinoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Codrescu met de inworp. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Someşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS BOSS FC 84%, FC BlackHawks 16%.
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:8

55e minuut.
Manu rent richting de bal. García Díaz onderschept slim de pass. García Díaz geeft een lange en hoge pass. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:9

56e minuut.
Ďura rent richting de bal. Ďura passt de bal met de wreef. Minetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu onderschept slim de pass. Manu draait met de bal, schiet en ... Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Codrescu met een snelle inworp. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:10

62e minuut.
Culicchi passt de bal met de wreef. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Walsschaerts met een sublieme pass. Ďura speelt de bal door. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:11

68e minuut.
Pănican passt de bal met de wreef. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts passt de bal in één keer door. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel. Someşan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:12

82e minuut.
Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. Someşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guţu is nu in balbezit. Guţu geeft de bal voor. García Díaz probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Someşan trapt de bal weg. Ďura kopt de bal weg. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Someşan met een harde bal richting middenveld. Ďura kopt de bal weg. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:13

87e minuut.
Bjørsvik is nu in balbezit. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts passt de bal met de wreef. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ďura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walsschaerts kan de bal niet met de borst controleren. Walsschaerts geeft een lange en hoge pass. Bjørsvik springt en kopt de bal. Someşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS BOSS FC 76%, FC BlackHawks 24%.
SS BOSS FC - FC BlackHawks 0:13