Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV astroMania
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Raoul met een sublieme pass. Maghiaru rent richting de bal. Thompson is nu in balbezit. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Boţan met een snelle inworp. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ onderschept slim de pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan geeft een hoge lob. Raoul kopt de bal weg. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Caragiale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitrea de bal. Raoul met een sublieme pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 30%, astroMania 70%.
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:0

48e minuut.
Bustos geeft een hoge lob. Boţan heeft problemen om de bal te vangen. Wilk rent richting de bal. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Caragiale de bal onder controle te krijgen. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Puştea passt de bal met de wreef. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ passt de bal met de wreef. Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Glöckl de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:2

85e minuut.
Klungelig pakt Wilk de bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 46%, astroMania 54%.
AS ROMA BRASOV - astroMania 1:3