Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chirileanu FC viitorul
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Beţivu rent richting de bal. Rozan is nu in balbezit. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rozan rent richting de bal. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Randa rent richting de bal. Postoacă onderschept slim de pass. Postoacă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
chirileanu - FC viitorul 0:1

16e minuut.
Rozan met een sublieme pass. Beţivu is nu in balbezit. Băcilă is nu in balbezit. Rozan rent richting de bal. Rozan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rozan is nu in balbezit. Rozan met een sublieme pass. Beţivu rent richting de bal. Beţivu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Băcilă de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cârlan. Postoacă moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Postoacă kan niet meer verder spelen. Enache komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Vlahuţă rent richting de bal. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chirileanu - FC viitorul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chirileanu 65%, FC viitorul 35%.
chirileanu - FC viitorul 0:2

52e minuut.
Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Beţivu rent richting de bal. Beţivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft de bal voor. Klungelig pakt Buclea de bal. Beţivu rent richting de bal. Beţivu draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sârb niet meer kan verder spelen. Atanasiu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa passt de bal met de wreef. Blerincă heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Randa neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
chirileanu - FC viitorul 1:2

76e minuut.
Niculaie onderschept slim de pass. Niculaie passt de bal in één keer door. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu draait met de bal, schiet en ... Atanasiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chirileanu - FC viitorul 1:3

85e minuut.
Cămătaru rent richting de bal. Rozan is nu in balbezit. Rozan speelt de bal door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
chirileanu - FC viitorul 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chirileanu 42%, FC viitorul 58%.
chirileanu - FC viitorul 1:4