Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029 [del]
  • Stadion: ieu Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2913
ieu fece vitoru
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plăvoi met een snelle inworp. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een lange en hoge pass. Gridean springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Carabaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecea. Grecea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 60%, fece vitoru 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ieu - fece vitoru 0:0

51e minuut.
Grecea verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea met een sublieme pass. Klungelig pakt Iscru de bal. Gridean is nu in balbezit. Gridean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea geeft de bal voor. Grecea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bodu zijn tegenspeler op de grond. Bodu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 45%, fece vitoru 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ieu - fece vitoru 0:0
ieu