Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yoob STEAUA EDFCSBMA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Mihăilă is nu in balbezit. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boldiş krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Achim onderschept slim de pass. Achim probeert naar een medespeler te passen. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel. Corbea verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Panait rent richting de bal. Mihăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilă speelt de bal door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olivia trapt de bal weg. Dodos kopt de bal weg. Călugăru is nu in balbezit. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Mihăilă onderschept slim de pass. Mihăilă probeert naar een medespeler te passen. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dodos passt de bal met de wreef. Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Truşcă heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu is nu in balbezit. Dodos rent richting de bal. Mateescu rent richting de bal. Mateescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Achim rent richting de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap. Olivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - STEAUA EDFCSBMA 1:0

42e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodos. Dodos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 38%, STEAUA EDFCSBMA 62%.
fc yoob - STEAUA EDFCSBMA 1:0

57e minuut.
Crainic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu speelt de bal door. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Călugăru geeft een hoge lob. Truşcă is nu in balbezit. Opriş maakt een afschuwelijke overtreding. Opriş krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă geeft de bal voor. Mihăilă heeft problemen om de bal te vangen. Achim is nu in balbezit. Achim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yoob - STEAUA EDFCSBMA 2:0

74e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos is nu in balbezit. Dodos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Achim schiet op doel. Olivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yoob 41%, STEAUA EDFCSBMA 59%.
fc yoob - STEAUA EDFCSBMA 2:0