Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC viitorul astroMania
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Enache rent richting de bal. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rozan de bal. Rozan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Doeltrap. Blerincă met een harde bal richting middenveld. Rozan kopt de bal weg. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Lăscărescu speelt de bal door. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puştea kopt de bal weg. Enache is nu in balbezit. Lăscărescu begaat een overtreding. Lăscărescu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu speelt de bal door. Ionaş is nu in balbezit. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 51%, astroMania 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC viitorul - astroMania 0:0

50e minuut.
Puştea passt de bal in één keer door. Negrilă met een sublieme pass. Puştea rent richting de bal. Puştea geeft een lange en hoge pass. Ionaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niculaie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talpăşan heeft problemen om de bal te vangen. Negrilă is nu in balbezit. Talpăşan onderschept slim de pass. Talpăşan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Beţivu rent richting de bal. Amânar is nu in balbezit. Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan rent richting de bal. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Preoteasa onderschept slim de pass. Preoteasa probeert naar een medespeler te passen. Dineţ is nu in balbezit. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 59%, astroMania 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC viitorul - astroMania 0:0