Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV chirileanu
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Raoul kopt de bal weg. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Zamfirescu is nu in balbezit. Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vlahuţă met de inworp. Thompson rent richting de bal. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Thompson passt de bal in één keer door. Raoul rent richting de bal. Vlahuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raoul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thompson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Raoul passt de bal zonder na te denken. Thompson is nu in balbezit. Thompson passt de bal met de wreef. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Proca geeft een hoge lob. Băcilă heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - chirileanu 1:0

27e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Raoul onderschept slim de pass. Raoul passt de bal met de wreef. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.

30e minuut.
Cizmă speelt de bal door. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pangraţiu zal de hoekschop nemen. Cizmă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 22%, chirileanu 78%.
AS ROMA BRASOV - chirileanu 1:0

56e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu onderschept slim de pass. Rusu passt de bal met de wreef. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - chirileanu 2:0

64e minuut.
Buclea geeft een hoge lob. Boţan kopt de bal weg. Rusu is nu in balbezit. Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - chirileanu 3:0

70e minuut.
Raoul rent richting de bal. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul geeft een hoge lob. Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - chirileanu 4:0

73e minuut.
Inworp. Proca met een snelle inworp. Zamfirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul is nu in balbezit. Raoul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Buftea geeft een lange en hoge pass. Maghiaru kopt de bal weg. Băcilă is nu in balbezit. Rusu onderschept slim de pass. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Buclea is nu in balbezit. Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal in één keer door. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 14%, chirileanu 86%.
AS ROMA BRASOV - chirileanu 4:0