Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV FC viitorul
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Maghiaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Tudorache de bal. Tudorache speelt de bal door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Thompson speelt de bal door. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru passt de bal met de wreef. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson met een sublieme pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - FC viitorul 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Postoacă de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 18%, FC viitorul 82%.
AS ROMA BRASOV - FC viitorul 1:0

47e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal zonder na te denken. Wilk met een sublieme pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Postoacă geeft een hoge lob. Niculaie probeert de bal aan de voet te houden. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Wilk passt de bal zonder na te denken. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Proca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

70e minuut.
Wilk geeft een hoge lob. Blerincă heeft problemen om de bal te vangen. Tudorache rent richting de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Wilk speelt de bal door. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - FC viitorul 2:0

81e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal zonder na te denken. Tudorache rent richting de bal. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - FC viitorul 3:0

82e minuut.
Rozan met een sublieme pass. Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 15%, FC viitorul 85%.
AS ROMA BRASOV - FC viitorul 3:0