Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astroMania chirileanu
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Caterincă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangraţiu met de inworp. Cârlan is nu in balbezit. Cârlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlan is nu in balbezit. Lăscărescu onderschept slim de pass. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă schiet op doel. Zăncescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een hoge lob. Daar is Puştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Randa heeft problemen om de bal te vangen. Randa passt de bal met de wreef. Cămătaru rent richting de bal. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chivu met de inworp. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei passt de bal zonder na te denken. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chivu onderschept slim de pass. Chivu geeft de bal voor. Randa rent richting de bal. Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Matei geeft de bal voor. Atanasiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chivu met een snelle inworp. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dineţ. Dineţ krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cârlan heeft problemen om de bal te vangen. Matei onderschept slim de pass. Cămătaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cămătaru krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pangraţiu met een snelle inworp. Cârlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lăscărescu krijgt een gele kaart. Cârlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cârlan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zăncescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - chirileanu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 43%, chirileanu 57%.
astroMania - chirileanu 0:1

52e minuut.
Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea geeft een hoge lob. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buclea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met de inworp. Dineţ rent richting de bal. Dineţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Amânar geeft een hoge lob. Buclea kopt de bal weg. Daar is Vlahuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astroMania - chirileanu 1:1

67e minuut.
Cămătaru rent richting de bal. Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Matei passt de bal in één keer door. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - chirileanu 2:1

74e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - chirileanu 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 28%, chirileanu 72%.
astroMania - chirileanu 3:1