Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fece vitoru fc yoob
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Baltariu speelt de bal door. Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Truşcă probeert naar een medespeler te passen. Crainic rent richting de bal. Crainic geeft de bal voor. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gridean onderschept slim de pass. Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru is nu in balbezit. Bodu onderschept slim de pass. Bodu schiet op doel. Miculescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - fc yoob 1:0

45e minuut.
Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi speelt de bal door. Gridean is nu in balbezit. Gridean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - fc yoob 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 40%, fc yoob 60%.
fece vitoru - fc yoob 2:0

59e minuut.
Pantilimon met een snelle inworp. Baltariu rent richting de bal. Baltariu geeft een hoge lob. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi draait met de bal, schiet en ... Miculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 30%, fc yoob 70%.
fece vitoru - fc yoob 2:0