Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astroMania fece vitoru
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Caragiale kopt de bal weg. Petrisor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fece vitoru 1:0

9e minuut.
Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea probeert naar een medespeler te passen. Ionaş rent richting de bal. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baltariu is nu in balbezit. Baltariu passt de bal zonder na te denken. Lăscărescu is nu in balbezit. Gridean verovert de bal door een tackle van achteren. Gridean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu met een sublieme pass. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fece vitoru 2:0

29e minuut.
Baltariu is nu in balbezit. Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Ionaş de bal. Ionaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 50%, fece vitoru 50%.
astroMania - fece vitoru 2:0

70e minuut.
Lăscărescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petriş komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petriş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petriş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dineţ is nu in balbezit. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Prunariu trapt de bal weg van het doel. Geantă kopt de bal weg. Ionaş heeft problemen om de bal te vangen. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dineţ onderschept slim de pass. Dineţ met een sublieme pass. Ionaş rent richting de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Prunariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - fece vitoru 3:0

90e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş is nu in balbezit. Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 26%, fece vitoru 74%.
astroMania - fece vitoru 3:0