Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROMA BRASOV ieu
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilk krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Niţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul geeft een lange en hoge pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - ieu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 21%, ieu 79%.
AS ROMA BRASOV - ieu 1:0

46e minuut.
Maghiaru onderschept slim de pass. Tudorache rent richting de bal. Mitrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrea krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. Tudorache rent richting de bal. Petre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tudorache raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudorache kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tudorache heeft problemen om de bal te vangen. Proca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rădoiu. Rădoiu krijgt een gele kaart. Proca raakt geblesseerd tijdens het duel. Thompson wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk passt de bal zonder na te denken. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Raoul rent richting de bal. Raoul met een sublieme pass. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Proca onderschept slim de pass. Proca geeft de bal voor. Daar is Petre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Proca heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu is nu in balbezit. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca passt de bal in één keer door. Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raoul rent richting de bal. Raoul geeft een lange en hoge pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een lange en hoge pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tudorache is nu in balbezit. Tudorache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROMA BRASOV - ieu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROMA BRASOV 25%, ieu 75%.
AS ROMA BRASOV - ieu 2:0
ieu