Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC viitorul STEAUA EDFCSBMA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Talpăşan geeft een hoge lob. Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC viitorul - STEAUA EDFCSBMA 1:0

22e minuut.
Petrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Beţivu zijn tegenspeler op de grond. Beţivu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos is nu in balbezit. Postoacă begaat een overtreding. Postoacă krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Panait passt de bal zonder na te denken. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beţivu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Talpăşan met een sublieme pass. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan begaat een overtreding. Ploaie raakt geblesseerd tijdens het duel. Opriş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 50%, STEAUA EDFCSBMA 50%.
FC viitorul - STEAUA EDFCSBMA 1:0

50e minuut.
Opriş geeft de bal voor. Puiu is nu in balbezit. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blerincă trapt de bal weg. Topan kopt de bal weg. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC viitorul - STEAUA EDFCSBMA 1:1

55e minuut.
Ploaie kopt de bal weg. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topan. Topan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Opriş rent richting de bal. Rozan onderschept slim de pass. Rozan passt de bal in één keer door. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ichim geeft de bal voor. Mateescu rent richting de bal. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi probeert naar een medespeler te passen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan onderschept slim de pass. Rozan draait met de bal, schiet en ... Olivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea geeft een hoge lob. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC viitorul - STEAUA EDFCSBMA 1:2

90e minuut.
Topan heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC viitorul 51%, STEAUA EDFCSBMA 49%.
FC viitorul - STEAUA EDFCSBMA 1:2